Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

neica_nimeni - suspendat pentru 30 de zile

Creat de Scientia, Noiembrie 19, 2011, 06:33:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Scientia

Utilizatorul a fost suspendat pentru încălcarea punctului 4.1 al regulamentului.

Teodor Sarbu

Cred că suspendarea lui neica_nimeni şi încă pentru 30 de zile este cel puţin exagerată. Cred că ar trebui ca suspendările să se facă, fie precedate de un avertisment justuficat serios, la care cel în cauză să poată să se apere, fie să se facă o mică discuţie pe forum. Avertismentele pot fi şi sub forma unor suspendări de maxim 3 zile. În caz contrar se va crea impresia că suspendările sunt arbitrare.

Electron

Citat din: Teodor Sarbu din Noiembrie 21, 2011, 06:10:20 PM
Cred că suspendarea lui neica_nimeni şi încă pentru 30 de zile este cel puţin exagerată.
Eu cred ca nu e deloc exagerata. Si ce-i cu asta? In chestiuni de moderare membrii obisnuiti nu voteaza. Asta e, ce sa-i facem?

CitatCred că ar trebui ca suspendările să se facă, fie precedate de un avertisment justuficat serios,
Iar eu cred ca ar trebui ca cei care se inscriu pe forum sa citeasca normele si sa le respecte. Nu ar fi mai bine asa?

Citatla care cel în cauză să poată să se apere, fie să se facă o mică discuţie pe forum.
Doar ca acesta este un forum dedicat stiintei, nu pentru ca unii frustrati care nu stiu sa se comporte sa deranjeze forumul cu tot felul de imbecilitati (cum ar fi o cearta despre "de ce am fost avertizat pentru injuraturi si atac la persoana ?!" intre membrii si moderatori  ::) ).

Deciziile de moderare se iau de catre echipa de administratori si moderatori, culmea, conform normelor acestui forum care sunt acceptate implicit la inscriere. Deci, cam de ce comentezi dumneata despre asta acum?

CitatAvertismentele pot fi şi sub forma unor suspendări de maxim 3 zile.
Bineinteles ca pot fi, doar ca exact pentru asemenea cazuri ca cel al lui "neica_nimeni" exista regula 5.3 din regulament.


CitatÎn caz contrar se va crea impresia că suspendările sunt arbitrare.
Ai fi surprins, dar tehnic, deciziile moderatorilor si administratorilor sunt decizii de arbitrare, ca nu degeaba exista pe forum. Te plangi cumva ca la fotbal arbitrul ia decizii arbitrare ?

Istoric vorbind, acest forum a existat linistit timp de un an bun de zile fara nevoia de moderatori. Dar din cauza ca anumite specimene au venit pe forum sa spurce cu vulgaritatile lor si cu veleitatile lor de troll, au fost introdusi moderatorii. Si, tot istoric vorbind, eu sunt primul care si-a asumat acest rol, deloc usor, de moderator, cu raspunderea de rigoare.

In concluzie, te invit sa te preocupi de discutiile stiintifice de pe forum si sa lasi arbitrarea forumului pentru altii. Multumesc.


e-
Don't believe everything you think.

HarapAlb

Citat din: Teodor Sarbu din Noiembrie 21, 2011, 06:10:20 PM
În caz contrar se va crea impresia că suspendările sunt arbitrare.
Suspendarile nu-s arbitrare (intamplatoare), se fac in baza regulamentului si in general dupa o discutie intre moderatori, avandu-se in vedere mai multe aspecte.

In cazul de fata nu vad ce ar fi de discutat. Moderatorii nu trebuie sa justifice in public decizia luata, i se comunica eventual in privat utilizatorului si gata. Prezenta pe un forum e un privilegiu, nu un drept.

florin_try

Citat din: Teodor Sarbu din Noiembrie 21, 2011, 06:10:20 PM
Cred că suspendarea lui neica_nimeni şi încă pentru 30 de zile este cel puţin exagerată.

Pare o suspendare cam lunga, insa din pacate eu cred ca e necesar sa se reintroduca suspendari mai lungi si chiar moderari pentru ca in ultima vreme s-a publicat o multime de material de proasta calitate (tot felul teorii cranck) pe forum si cu aberatii de astea forumul isi piede calitatea.
Asadar nu cred ca e exagerata. BTW: Aviz amatorilor.