Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Eugen7 - suspendat 30 de zile

Creat de Scientia, Iunie 21, 2012, 07:12:47 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sumalan dorin

Citat din: Eugen7 din Iulie 24, 2012, 10:48:40 AM

Aceasta se vrea o amenintare? Ar trebui ca Biserica sa "tremure" de frica...

Stimabile domn Sumi chiar va rog sa incercati sa demontati credintele religioase. Insa considerati ca veti reusi doar in cuvinte fara o cognitie umana specifica? Oare sunt indicate astfel de incercari pe un forum dedicat stiintei? Nu ar fi mai potrivit in spatiul virtual sa se discute astfel de subiecte pe un forum filozofic sau pe un blog personal...

Credinta ortodoxa nu este un scop in sine ci are ca scop inechivoc congnitia lui Hristos Iisus. Cum considerati ca puteti "demonta in cuvinte" persoane care marturisesc "noi ceea ce stim vorbim si ceea ce am vazut marturistism"(Ioan 3) "cum pot sa vorbesc de rau pe Dumnezeu cand eu simt Duhul Sau in pieptul Meu" (Iov). Ati studiat scrieri sau ati cunoscut persoane care au atins inalte nivele de cognitie duhovniceasca precum: Sfantul Simeon Noul Teolog, Sfantul Grigorie Palama, Sfantul Serafim de Sarov, Sfantul Luca al Crimeei...?


Dom'le dumneata cand te imbolnavesti unde ta duci te duci la medic sau stai acasa rugandu-te la zeitatea preferata?

Dumneata cand vrei sa te duci la munte cu ce te deplasezi?Rogi cumva zeitatea dumneavoastra preferata sa va teleporteze in locul ales?

Organismul dumneavoastra cand solicita hrana ce faceti?Rugati zeitatea dumneavostra sa va de-a de mancare?

Dumneata cand esti intr-o situatie de supravietuire cum supravietuiesti?Rogi zeitatea preferata sa te salveze?

Prea-simpatizatii dumneavoastra sfinti,apostoli etc Ce ne-au spus (asta in cazul ca a mentionat cineva ceva!) despre urmatoarele cuceriri ale stiintei:nanatohnologie,biotehnologie,inginerie genetica,inteligenta artificiala?Va ascult!

Prea-simpatizantii dumneavoastra sfinti,apostoli ce ne pot spune despre viitorul Terrei dar despre al Umanitatii?

Prea-simpatizantii dumneavoastra sfinti,apostoli ce ne pot spune despre viitoarele stiinte dar despre viitori cetateni ai Terrei?

Prea-simpatizantii dumneavoastra sfinti,apostoli ce ne pot spune despre viitorul  viitorului galaxiei noastre?

In legatura cu "marturisiri ale unor persoane" va rog sa va aduceti aminte ca in urma cu 2000 de ani! nimeni nu credea ca omul o sa zboare prin COSMOS! Tot din acelasi registru stiinta poate minuni pe bune!Acum ca unii se folosesc de aceste minuni pentru a pacali naivii este  treaba urat mirositoare!

Ca si incheiere daca tot faceti recomandari de carti! Va fac si eu o recomandare de-o carte "Dumnezeu nu foloseste armament psihotronic" autor Pavel Corut. Asta ca sa fiti lamurit in legatura cu "marturiile unor persoane" !

Daca traiti psihic si nu numai fizic pe Terra va ascult cu placere !

Scientia

#16
Am blocat topicul. Aceasta sectiune a forumului e dedicata exclusiv anuntarii avertismentelor, suspendarilor si banarilor.