Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Probleme cu notificări prin email

Creat de Abel Cavaşi, Aprilie 11, 2008, 12:02:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Abel Cavaşi

Există o problemă cu notificările prin email. Nu primesc notificări nici pentru subiectele la care am răspuns şi nici pentru mesajele private (nici nu am primit vreodată). Am greşit eu ceva în setările mele personale? Voi primiţi asemenea notificări prin email?

HarapAlb

 Sunt mai multe chestiuni tehnice ale forumului care ar putea fi imbunatatite.
Din pacate Adi este foarte ocupat.

Abel Cavaşi

Ok, atunci vom aştepta până când Adi va scăpa de câteva probleme. Eu folosesc opţiunea de abonare la feed-urile acestui forum pe care el o oferă, iar asta mă ajută să văd chiar în bara semnelor de carte dacă a apărut vreun mesaj nou pe forum.

Poate ar fi bine ca, încet, încet, Adi să se gândească şi la posibilitatea de a fi ajutat de cineva de pe acest forum în administrarea lui, pentru că am impresia că pe acest forum vor veni din ce în ce mai mulţi oameni importanţi.

admin

Aveti mare dreptate. Ar fi nevoie de un admin pentru acest forum. M-am uitat rapid de o solutie, dar nu am gasit. Poate o fi chiar un bug al forumului, poate nu am gasit eu inca. Nu ca pot promite nimic deocamdata, dar o sa caut un ajutor in admin.