Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Debanare pt. cont/accesare

Creat de spellbound, Iunie 07, 2008, 06:06:57 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spellbound

Adrian, in primul rand un mesaj pentru tine: ti-am scris si pe privat (yahoo)...debaneaza te rog contul Nicolae LL, altfel sunt nevoit sa accesez acest forum din partea cealalta a orasului, si nu de unde ma aflu de obicei...intru bineinteles doar cu spellbound, fara Nicolae LL, dar altfel nu am cum decat sa raspund foarte rar, nu pot intra aici din cauza banarii...

Moderator1

Stimate administrtor,

In calitate de moderator, sunt impotriva deblocarii adresei (sau adreselor) de IP care au fost blocate ca urmare a comportamentului nesabuit al utilizatorilor de pe forum. Cu atat mai mult in cazul utilizatorului "Nicolae LL" care a avut nesimtirea sa foloseasca un alias care a demonstrat cat de nerusinat este. Trebuie platit pentru greseli, altfel se incurajeaza asemenea comportamente si in continuare.

Daca decizi sa deblochezi adresele, decizia este a ta, deoarece ai utlimul cuvant, dar vreau doar sa fie clara pozitia mea in aceasta chestiune.

<M1>

Abel Cavaşi

Eu zic să nu fim chiar atât de răi. Există (sau ar trebui să existe) şi banări temporare. Dacă Nicolae LL va respecta regulile forumului, este binevenit printre noi. Dacă nu, trebuie să primească o rebanare, dar de această dată, mult mai îndelungată.

spellbound

Nu intelegeti, nu mai intru pe Nicolae LL; intru doar pe spellbound, dar nu pot accesa de pe calculatorul de unde scriu eu mesaje...

Daca se debaneaza, pot accesa, cu spellbound, ca sa raspund mai usor, altfel sunt nevoit sa intru odata la cateva zile, din partea cealalta a orasului...

La capitolul nesiimtire, nu cred ca te putem ajunge din urma electron; sau ai uitat comportamentul tau de pana acum, si cu Abel, si cu mine? Cum tergiversezi discutiile cu argumente care nu includ nimic important?

Electron

Citat din: spellbound din Iunie 07, 2008, 06:57:10 PM
Nu intelegeti, nu mai intru pe Nicolae LL; intru doar pe spellbound, dar nu pot accesa de pe calculatorul de unde scriu eu mesaje...

Daca se debaneaza, pot accesa, cu spellbound, ca sa raspund mai usor, altfel sunt nevoit sa intru odata la cateva zile, din partea cealalta a orasului...
Cel care nu intelege esti dumneata. Contul "Nicolae LL" si celelalte ti-au fost sterse si nu vor fi reactivate sub nici un pretext. Blocarea unui calculator se face pe baza de IP, deci ceea ce doresti tu este deblocarea unei adrese IP si nu a unui cont.


CitatLa capitolul nesiimtire, nu cred ca te putem ajunge din urma electron; sau ai uitat comportamentul tau de pana acum, si cu Abel, si cu mine? Cum tergiversezi discutiile cu argumente care nu includ nimic important?
Faptul ca ti se pare imperdonabil ca eu nu sunt de acord cu greselile voastre, si ca-mi exprim parerea, sau ca cer mai multe explicatii atunci cand faceti afirmatii vagi si fara acoperire, e problema ta. Dreptul la expresie pe care il acorda acest forum public nu o sa-l limiteze unii ca voi.

Ceea ce se pare ca nu intelegi este ca nesimtirea ta este legata de forma ta imperdonabila de a-ti exprima parerile (injuraturi, vulgaritati, atacuri la persoana), lucru care nu ti se va permite pe un forum care se respecta.

Daca nu-ti convin conditiile acestui forum, nu te obliga nimeni sa-ti "pierzi vremea" pe aici, raspunzadu-mi mie de exemplu. Eu nu pot sa-ti pierd vremea; daca-mi raspunzi este exclusiv in mod voluntar.

e-
Don't believe everything you think.

Moderator1

In calitate de moderator, care trebuie sa curete mizeriile lasate de altii pe forum (cf limbaj vulgar si atacuri la persoane), propun cel putin 3 conditii inainte sa fie reactivata vreo adresa IP:

1) Utlizatorul care o cere sa admita ca a gresit cand a incalcat regulile acestui forum, cand a fost vulgar si cand a emis atacuri la persoana, actiuni care au dus la blocarea adresei IP respective.

2) Sa-si ceara scuze public pentru comportamentul anterior, si celor pe care i-a atacat incalcand regulile.

3) Sa promita ca nu va mai incalca regulile forumului.

<M1>

Abel Cavaşi

Da, chiar, ar fi foarte bine ca un asemenea utilizator să menţioneze cumva că s-a corectat sau că face eforturi să se corecteze, iar aceste reguli, chiar dacă sunt foarte severe, mi se par binevenite, de-asemenea.

Adi

Salut! Sunt de acord cu voi toti. Sunt de acord cu Electron ca daca a fost blocat un IP trebuie mai multe facute din partea celui banat pentru a i se debloca. Eu nu am banat nici un IP, ci doar dupa cont. Asadar ar trebui ca sa poata scrie cu spellbound de pe orice IP. Insa poate e ceva ce nu inteleg, mai ales ca la banul pentru Nicolae LL erau listate si niste liste de IP-uri. Asadar inainte sa vad aceasta discutie pe site deja am acordat lui Nicolae LL o sansa si am sters banarea acelui cont, sub promisiunea lui ferma ca nu va mai scrie cu el, ci sa vada daca acum i se permite sa scrie de pe spellbound. Daca merge, vom incerca sa intelegem ce s-a intamplat si daca putem bana din nou contul Nicolae LL, asigurandu-ne ca spellbound poate scrie inca. Prin aceasta rugaminte subintelegem ca Sandokhan va depune efort sa respecte regulile forumului. Activitatea ta sa este tinuta sub supraveghere insa. Nu se va tolera sa scrie ceva cu Nicolae LL.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

spellbound

Da, acum se poate accesa si de aici; mersi mult Adrian...

Adi

Spellbound, ma bucur ca merge. Te rog foarte mult sa respecti regulile forumului detaliat, vei fi supravegheat atent. Pe scurt: fii decent, nu ataca si adu argumente cu cuvintele tale si cu link la siteurile originale pentru engleza, etc.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

admin

Am debanat contul Nicolae LL, el a putut sa scrie iar din contul spellbound, dar nu a respectat nici acum regulile forumului, a adus jigniri, argumente de genul "ascultati-ma pe mine ca stiu mai bine" sau "nu ai citit ce ti-am dat, ai fi vazut clar cum", aducand la exaspare membri seriosi ai acestui site, ce aduc mereu comentarii relativ la stiinta si fizica, precum Electron si Ionut. Imi pare rau ca s-a ajuns la asta, dar spellbound a depasit orice limita. Acum este banat si nu mai este dorit pe acest site nici cu un post nou. A postat deja destule informatii pe site, pe care le pot citi cei interesati. Le si pot comenta mai departe pe forum. Eu unul nu am timp sa mai urmaresc discutiile astea de teoriile conspiratiilor. Mult succes mai departe, Sandokhane! Adio!