Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Concursul "Energia orasului tau!"

Creat de Adi, Decembrie 05, 2008, 12:57:50 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bymos

Gothik12, informatia de aici eti este folositoarea intr-o anumita masura, la prezentarea pe care o faci.
Spor mai departe si sa speram ca lansam cat mai repede concursul. Va trebui sa facem un PDF eventual cu toate regulile, exemplul dat si etc, pe care elevii/profesorii sa il poata descarca, fara a rasfoi aici pe forum.

SD

Momentan astept confirmarea lui Adi pentru a lansa concursul oficial.... Dupa aceea va exista o adresa de mail a concursului unde cei interesati pot pune intrebari si vor putea sa downloadeze si toate informatiile necesare... oricum multumesc pentru feedback, sper sa fie ceva interesant...

Adi

SD, inca nu avem sponsori, dar lansam concursul oricum, ca deja e ianurie si gasim noi sponsori in cele 4 luni care vor urma. Pregateste atunci un articol detaliat si noi il vom publica pe site. Poti folosi materialele deja scrise aici pe forum. Trebuie sa contina ce inseamna concursul, cui este dedicat, ca vor fi premii, care este durata lui, care va fi juriul, etc. Trimitemi-l pe adi@stiintaazi.ro cand e gata si il vom lansa.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

SD

Adi, ai primit mail-ul meu? Ti l-am trimis acum vreo 2 sapt...Cand lansam concursul?

Adi

Salut, din pacate nu am avut timp, iar acum e vacanta, o sa il lansam cand vin cei mici din vacanta, peste vreo saptamana. Ne-ar ajuta foarte mult daca ai invata tu sa pui articole pe site si ai pune tu. Vrei sa incerci asta? Efectiv nu avem timp. Ne-ar ajuta mult daca tu ai pune articolul pe site, daca tu ai scrie mailurile catre media, daca tu ai scrie comunicatul de presa si l-ai trimite si asa mai departe. Ce zici?

Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

SD

ok...pot sa incerc sa fac asta... sa-mi trimiti un mail cu toate detalii si ma descurc eu de acolo...e ok asa?

b12mihai

@SD - daca sunt probleme poti sa imi trimiti mie pe mail: mihai.barbulescu@stiintaazi.ro . Daca chiar nu te descurci, uite instructiuni aici despre postare pe site: http://www.scientia.ro/forum/index.php?topic=997.0 .
Fiecare are scopul lui in lumea asta nebuna.

SD

Nu e vorba doar de postare pe site...imi trebuie contacte etc(media, web) sa stiu unde trimit articolul si asa mai departe...

Adi

Artiicolul nu trebuie trimis. Trebuie pus pe site. Apoi trebuie facuta o scurta prezentare, mai scurta decat articolul (declaratie de presa, ce trebuie trimisa la presa, la licee putem trimite noi si la presa cu care avem contact, etc). Sigur, putem oferi datele.

O sa incerc eu in weekend sa pun articolul. Oricum il lansam peste o saptamana cand ies copii din vacanta.

Spor mare,
Adi
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Adi

Am pus anuntul realizat de Andrei Luchici pe site si concursul a fost astazi lansat, in prima zi a semestrului II.

Concursul "Energia orasului tau!" Echipa Stiinta Azi, după o experienţă de mai multe concursuri de eseuri de ştiinţă, lansează un nou concurs, numai că nu de eseuri, ci de estimări realiste şi chiar şi o machetă despre energiile alternative ale viitorului din oraşul echipei de liceeni. Sponsorii Energie-Verde.ro şi SolTech.ro vor oferi premiile. Concursul se va derula de-a lungul intregului semestru II. Se va participa pe echipe. Juriul este format din profesori şi studenţi de la University of London. Mult succes şi nu uitaţi: Afacerea viitorului este energia! (ba chiar şi a prezentului, dar în viitor doar energiile alternative mai au o şansă). Concursul este coordonat de Andrei-Liviu Troacă Luchici, student la ingineri la Univerisity of London.

Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Adi

Mai multe surse media ne-au promovat. Ii adaugam pe toti in articol. Dar Cotidianul este cu adevarat cel mai mare nume din cei care ne-au promovat pana acum. Le multumim.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

dragoooon75

adi, ar fi de dorit sa apara si premiile la sfarsitul articolului care anunta acest ingenios concurs!

Adi

Da, asa ar trebui. Pai deocamdata garantam carti de stiinta si avem niste finante de la sponsori si sper sa mai gasim pana atunci. Dar o sa precizez asta in articol.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Adi

Felicitari si multumiri lui Teo, care a realizat formularul de inscriere la concurs al echipelor. Formularele in care isi vor putea edita informatia, in care vor putea atasa materiale, in care juriul va putea da note direct pe site si care vor afisa clasamentul va veni in continuare.

Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

stefan27

SD imi poti spune cum se numeste sistemul de generare a energiei necesare pt.un semafor/iluminat stradal?sau da-mi,te rog, link cu site-ul ziarului respectiv,in care ai citit despre acest sistem(daca exista acest site).multumesc