Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Articole in lucru

Creat de Adi, Octombrie 22, 2008, 04:10:51 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Diana Basaca

Da, sigur. O sa ma uit peste ea, dar trebuie sa te avertizez ca nu sunt atat de priceputa. Mi-o trimiti pe mail?

Adi

Excelent raspuns, Mihai. Ai facut foarte multe in ultimele zile si apreciem mult. Cu cat ne pot ajuta noii voluntari, adica nu doar sa scrie articole, ci sa si le puna pe site, cei cu exeperienta sa corecteze articolele noilor veniti in echipa si asa mai departe, cu atat putem face mai multe. Intr-adevar, si eu am mereu cam 10 emailuri de la StiintaAzi.ro pe zi. Cu cat cei noi vor dori sa ne ajute, cu atat vor invata mai mult si le va folosi mai mult in viata si impreuna putem realiza mai mult.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

b12mihai

#92
Eu vreau sa ma ocup de aceste doua articole: http://www.sciencedaily.com/releases/2009/01/090105091528.htm  ; http://sciencenewsdaily.org/story-150373007.html  zilele acestea.

Bravo lui Mihai pentru munca de pana acum. Apropo, adresa lui este mihai@stiintaazi.ro , nu ? Ca articole@stiintaazi.ro iar nu imi merge, si cand i-am trimis lui Adi era plecat, iar pe viitor as vrea sa stiu sa ii trimit si lui Mihai articole spre a le posta.

Adi, mi-ai spus intr-un mail ca o sa imi arati cum sa public articole pe site :D (astept sa imi arati tu sau altcineva) , daca cumva consideri ca "nu merit", atunci inseamna ca nu merit.
Fiecare are scopul lui in lumea asta nebuna.

Adi

Gothik, chiar avem nevoie mare ca tu si alti voluntari sa invatati sa puneti articole pe site, ca noi sa putem face alte lucruri. Deci meriti si vei invata, esti deja admin. Adresa lui mihai este mihai@stiintaazi.ro, trimite lui si mie.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro


Adi

Un articol interesant, pe care inca nu l-am publicat. Insa sper ca ai urmarit presa romaneasca si ai vazut ca fiecare ziar mare din Romania a prezentat deja stirea, asadar nu spera sa citeasca articolul mai mult de 100 la StiintaAzi.ro si nimeni in presa mare. Daca iei ceva nou si presa mare il preia, atunci 3-4 mii de persoane il vor citi.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Anke


Adi

A fost deja, alege altul te rog.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Adi

Avem mare nevoie de articole! Noi am pus siteul acesta pe picioare, are 1150 de vizitatori pe zi, suntem preluati de Antena3, Ziua, Jurnalul, EvZ, Cotidianul si alte ziare locale, suntem deja pe loc mare la google si acum nu trebuie decat sa scrieti cate un mic articol si multa lume il va citi si voi veti invata multe despre stiinta si jurnalism caci noi va vom ajuta, va vom invata tot ce stim, va vom corecta. Eu sunt in ultimul an de doctorat si nu mai am timp si eu sunt cel care am pus siteul pe picioare si scriu stiri zilnic. Apoi mai sunt si alti studenti ce s-au implicat, cei de la coordonatori de pe site, dar si ei sunt in sesiune. Trebuie sa putem gasi sa avem cate 3 stiri de stiinta zilnic pe site, sa supravietuim pana terminam noi doctoratul si facultatile. Vei primi diploma de voluntar, veti primi premii, veti invata multe, veti face noi prieteni, veti face contacte, veti face parte dintr-o echipa de succes. Avem nevoie de voluntari, ca sa poata supravietui proiectul si merge mai departe. Contactati-ne la adi@stiintaazi.ro! Va multumesc.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Anke

As vrea sa ma ocup de acest articol.
http://scienceblogs.com/notrocketscience/2008/12/how_life_became_big_in_two_giant_steps.php
M-am uitat peste post-uri si nu l-am vazut la altcineva, dar s-ar putea sa nu ma fi uitat destul  :). A mai fost facut?

Adi

E foarte bine ca te uiti pe site sa vezi ce a mai fost facut. Ai unda verde pentru articolul asta. De pe acest blog ai voie sa traduci mot-a-mot, dar trebuie spus la sfarsitul articolului ca e tradus de tine, sau poti sa reformulezi in cuvintele tale mai pe scurt (si asa e lung) si atunci poti scrie la sfarsitul articolului ca e scris de tine. Daca este foarte bun si il preia si pe el Antena3, va avea si el peste 1300 de vizitatori, precum are acest articol al meu de azi.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Diana Basaca

As vrea sa scriu despre asta: http://www.sciencedaily.com/releases/2009/01/090112201208.htm . Dar am o mica (mare)  problema. Nu prea stiu sa o pun pe site. Am citit instructiunile, dar chestia asta ma depaseste. E cineva care are timp si o poate posta?

Adi

Excelenta stire, Diana. O sa o pun eu sau Raul pe site. Nu uita sa pui si un articol de background despre boala Ebola, unde si cand a lovit, cate victime a facut (pe Wikipedia sigur gasesti informatiile), sa sugerezi un film youtube despre Ebola, o poza, apoi sa o trimiti mie (adi@stiintaazi.ro si lui raul@stiintaazi.ro).
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Diana Basaca

Mersi, Adi. O sa ti-o trimit cand e gata,

Adi

Diana, Raul a corectat articolul tau, ti-l trimit pe mail corectat cu Track Changes si il public in seara asta pe site.

Anca, Raul a corectat articolul tau, dar din pacate cand mi l-a trimis pe messenger nu a ajuns si eu am crezut ca ajunsese si apoi Rau a mers la culcare. Asa ca o sa il publicam maine cat de curand. Mersi mult si sa mai vii cu articole.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro