Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Timisoara-laborator modern de tratare a cancerului cu accelerator linear

Creat de Adi, Decembrie 26, 2007, 02:19:05 AM

« precedentul - următorul »

Marcel Zăvoiu, ilasus şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Adi

Sunt foarte placut suprins sa aflu ca la Timisoara doar ce s-a dat in folosinta un centru medical modern cu un accelerator linear de particule, constructia incepuse in anul 2000. Acest articol la TVR cu dl manager general de la Spitalul Municipal Timisoara, domnul Octavian Cretu, ofera cateva informatii.

Dar pentru mai multe informatii, s-ar putea interesa prietenii nostri din Timisoara? Poate cativa elevi interesati ce sa realizeze un proiect scolar despre a lua un interviu dl Cretu (ce astfel si-ar promova realizarea ca manager), de a realiza cateva poze cu laboratorul si a afla cateva informatii de contact, numere de telefon, informatii despre care tipuri de cancer se trateaza acolo, cum si cat timp ar decurge tratamentele, care sunt costurile?

Aceste informatii ar ajuta oamenii din intreaga tara, sunt foarte multi bolnavi sau au rude bolnave si doresc informatii de prima mana.

Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro