Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Acord de înregistrare

Prin folosirea acestui forum sunteți de acord să nu postați nici un material fals, defăimător, inexact, abuziv, vulgar, instigător la ură, hărțuitor, obscen, profan, orientat sexual, amenințător, care invadează intimitatea unei persoane, sau care încalcă orice lege internaționala. De asemenea sunteți de cord să nu publicați nici un material pentru care nu aveți drepturile de autor sau consimțământul scris al proprietarului materialului cu drepturi de autor. Spam-ul, postarea repetitiva a aceluiași mesaj, publicitatea, scrisorile înlănțuite, schemele piramidale sau solicitările sunt și acestea interzise pe acest forum.

Va rugam sa notați faptul că echipei de moderare și administratorii forumului le este imposibil să confirme veridicitatea post-urilor publicate. Vă rugam să înțelegeți că nu monitorizăm în mod activ mesajele postate și, din această cauză, nu suntem responsabili pentru conținutul acestora. Nu garantăm acuratețea, întregimea sau utilitatea nici unei informații prezente în acest forum. Mesajele publicate exprimă părerile autorului și nu neapărat și pe cele ale forumului, ale echipei de moderare, sau a proprietarului forumului. Oricine consideră că un mesaj publicat este condamnabil este încurajat să anunțe administratorul sau moderatorul secțiunii unde a fost postat mesajul respectiv. Echipa de moderare și proprietarul acestui forum își rezervă dreptul de a îndepărta orice conținut condamnabil, într-o perioada de timp rezonabilă, dacă aceștia consideră ca ștergerea este necesară. Ștergerea este un proces manual, vă rugăm să înțelegeți ca echipa de moderare sau proprietarul forumului nu pot să șteargă sau să editeze imediat un mesaj. Aceste reguli se aplică și în cazul profilurilor membrilor.

Sunteți singurul responsabil de mesajele publicate în cadrul acestui forum. Mai mult, sunteți de acord să despăgubiți și să recunoașteți nevinovăția proprietarilor acestui forum, a oricărui site care are legătură cu forumul, membrii echipei de moderare și diviziile acestui forum. De asemenea proprietarii acestui forum își rezervă dreptul de a oferi orice date de identificare ale dumneavoastră colectate de către forum, în cazul (și doar în cazul) unei plângeri formale, sau unei acțiuni legale care au apărut din cauza utilizării forumului de către dumneavoastră.

Când vă înregistrați, aveți posibilitatea de a vă alege un nume de utilizator. Vă sfătuim sa-l notați și să-l țineți la îndemâna. Cu numele de utilizator care urmează să vă înregistrați, sunteți de acord să nu dați niciodată parola contului dumneavoastră oricărei alte persoane în afara de administratorii forumului, pentru protecția dumneavoastră și din motive de validitate. De asemenea sunteți de acord să nu folosiți NICIODATA contul altei persoane, oricare ar fi scopul. Vă rugam INSISTENT să vă alegeți o parola complexă și unică pentru contul dumneavoastră, pentru a preveni furtul acestuia.

După ce te înregistrezi și conectezi pe acest forum, vei putea să-ți completezi profilul detaliat. Este responsabilitatea dumneavoastră de a prezenta informații corecte. Orice informație pe care administratorii o vor determina ca fiind incorectă, sau vulgară va fi ștearsă, cu sau fără o notificare în prealabil. Se pot aplica sancțiuni aferente acestui comportament.

Vă rugăm să notați că, la fiecare mesaj publicat, adresa dumneavoastră IP este înregistrată, în cazul în care va trebui să vă restricționăm accesul pe acest forum, sau pentru a vă contacta furnizorul dumneavoastră de servicii internet (ISP). Acest lucru se va întâmpla doar dacă veți încălca în mod flagrant și deliberat prezenta înțelegere.

De asemenea luați la cunoștință că forumul plasează cookie-uri, fișiere text care conțin părți de informații (cum ar fi numele de utilizator și parola), în cache-ul browser-ului dumneavoastră. Acest lucru se folosește DOAR pentru a nu vă autentifica de fiecare dată când navigați pe forum. Forumul nu colectează sau trimite orice altă informație către computerul dumneavoastră.